Här är jag! Vem är jag då? Jo en ung och ganska oerfaren tjej som behöver lite upplärning. Fast att jag är 21 år så har jag inte hunnit med så mycket inom området sex och jag vill gärna att du lär mej! Miste min oskuld när jag var 19, tror det var ganska sent när jag hör kompisarna snacka. Det var tillsammans med en ett år yngre kille och inte något jag precis gillade. Sen dröjde det ett halvår innan jag prövade igen och då var det med en ett år äldre kille. Vi gjorde det några ggr och det var bättre, men inte så bra jag trodde.

Sist träffade jag en kille som var nästan 30 och jag föll lite för honom. Han tog sej tid med mej och jag måste bara säga att det var helt underbart. Det blev ju bara den gången och sen dess har jag funderat på vad jag vill ha. Jag är ganska säker på att jag kan få det bra med en jämnårig kille men då måste jag ju först veta hur jag vill ha det i sängen och jag vet att en äldre kille kan lära mej det! Vill du ställa upp och va min kk ett tag? Du ska nog va omkring 30, och du ska se hyfsat bra ut, men mest vill jag att du är en mjuk och förstående kille. Att du verkligen vill hjälpa mej och att du lär mej allt. Kram från oerfaren tjej!

Ung tjej på 21 år och ganska oerfaren

2 kommentarer till “Ung tjej på 21 år och ganska oerfaren

 • 1 maj, 2016 at 18:09
  Permalink

  Hej jag är en dalmas på 45år o hoppas att du vill höra av dig. Puss o kram 🙂

  Svara
 • 30 april, 2016 at 13:38
  Permalink

  här är jag 25år. å erfaren kille som vet hur jag behandlar en tjej som e oerfaren. jag tar det försiktigt när det gäller kn..ll med dig, å ger dig den bästa stunden.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.