smal milfÄr en milf, en smal milf som skulle vilja träffa någon men det är inte så enkelt, jag är väl för smal?!?! Har väl lite kvinnliga former, jag duger, mina bröst är inte så stora och min rumpa är ganska platt och så vidare. Visst har jag självförtroende, kanske inte världens bästa men tillräckligt. Jag duger, det vet jag! Lite sexfantasier har jag som jag vill förverkliga, vill du hjälpa mej med det?

Jag ska komma hem till dej, krypa ner under täcket och ge dej lite oral behandling? Jag är gift men villig att hjälpa dej ändå, jag behöver det förbjudna, spänningen. När jag är klar så går jag lika tyst som när jag kom. Jag är mycket renlig av mej och klär mej sexigt för det mesta. Du är nyduschad när jag ska komma, men det förstår du nog. Jag vill mycket mer än detta men det tar vi sen när vi fått kontakt och intresse för varandra.

Du måste vara över 18 och kunna verifiera det för jag vill inte veta av killar som inte är byxmyndiga! Men är du över det och fantiserar om en milf så kan du kontakta mej. Puss på valfritt ställe, jag tror jag vet vilket, ha ha.

Här finns en smal milf som är gift och busig

2 kommentarer till “Här finns en smal milf som är gift och busig

 • 31 mars, 2018 at 21:09
  Permalink

  Hej.
  Vill träffa dig för sköna stunder. Är en 49 årig seriös man från NV Skåne.
  Skriv till mig och vi ses snart.
  Kram Kent

  Svara
 • 30 mars, 2018 at 21:26
  Permalink

  Hej.
  Jag är en kille på 49 år som vill komma i kontakt med dig och träffa dig. Tycker om vad jag ser på bilden. Skriv till mig och vi ses snart. Väntar på dig.
  Kram Kent

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.