kåt hemmafruJag är en kåt hemmafru som vill träffa en kåt man. Jag går hemma hela dagarna och har inte så mycket att göra mer än att ta hand om hemmet. Maken jobbar mycket och reser en del, så han är borta en hel del.

Dagarna blir tråkiga som du nog förstår så därför behöver jag lite tidsfördriv och vad kan vara bättre än att ha sex med en kåt man då?!

Våra möten sker diskret och vi kan möjligen vara hemma hos mej vissa gånger. Men helst ser jag att våra möten sker hos dej eller någon annan stans. Om du är gift eller inte lägger jag inga aspekter på, det är ditt val och ditt samvete och alltså ditt liv och är inte min sak helt enkelt.

100% diskreta möten + kondom alltid, det är vad som gäller. Resten tar vi efter hand. Jag vill och kan träffas både dagtid och kvällstid och vissa helger kan också fungera, lite beroende på om jag är ensam hemma eller inte.

Jag är enbart ute efter sex och jag kommer inte att skilja mej, det är kanske lika bra att säga det redan nu. Så söker du något varaktigt är det nog ingen ide att vi pratar vidare. Din ålder är inte speciellt intressant men jag ser helst att du inte är över 60 år och du ska självklart vara myndig. Är du redo? Jag är!

Kåt hemmafru letar efter en kåt man för diskreta träffar

3 kommentarer till “Kåt hemmafru letar efter en kåt man för diskreta träffar

 • 9 mars, 2020 at 14:43
  Permalink

  hej du kåta hemmafru , är en man på 53 år , som mer än gärna träffar dig , vilka tider bestämmer du , jag kommer , finns i Uppsala

  Svara
 • 4 oktober, 2019 at 22:34
  Permalink

  Låter spännande och upphetsande, tror vi kan ha det skönt ihop.
  32 år, vän av tvål och vatten, seriös och diskret.

  Låter det intressant? hör av dig!

  Svara
 • 31 mars, 2018 at 21:21
  Permalink

  Hej.
  Jag är en man på 50 år som gärna vill träffa dig för skön het sex. Är seriös och diskret av mig. Hör av dig och vi ses snart.
  Kram Kent

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.