Två mogna kvinnorVi är två mogna kvinnor, mulliga och goa, som vill ha med en man i leken, och undrar om nån är intresserad? En kvinna kan också vara intressant, eller ett par. Men i första hand är det en man med en hård kuk som vill söker nu. Vi gillar att ha sex med varann, vi är bi men då och då vill vi ha extra skönt tsm med en man. Vi är inte ett par utan bara vänner som har det skönt ihop.

Vi är ute efter långa helger där vi bara knullar och går omkring nakna och tar på varann, sätter på varann när och var vi känner. Intresserad? Du ska vara en trevlig och humor fylld kille mellan 25-50 och ha tid och ork för oss båda! Vi är rätt krävande om man säger så och x 2, så du är alltså kåt och uthållig.

Vi är mycket noga med hygienen, så en dusch innan är ett krav. En av oss är helrakad och den andra har bara ansat litegrann, hår eller inte, spelar inte så stor roll för oss. Vi ses på stan och snackar lite, känner av om det finns nån glöd mellan oss, sen går vi vidare. Hör av dej, vi kan ge en försmak på chatten om du också visar dej. Sugen? Vi är ;-).

Två mogna kvinnor vill ha en man med i leken

4 kommentarer till “Två mogna kvinnor vill ha en man med i leken

 • 3 oktober, 2019 at 19:10
  Permalink

  Jag 20 år är intresserad

  Svara
 • 9 november, 2017 at 13:11
  Permalink

  Hej. Jag vill gärna vara med. Puss på bådas m. Hör av er.

  Svara
 • 23 september, 2017 at 10:51
  Permalink

  hej, intreserad av er två. är 20år gammal å uthollig;)

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.