Här finns en kåt mogen kvinna söker sexträff i Stockholm. Jag bor inte i Stockholm men just nu spenderar jag en hel del tid där. Då jag inte känner så många i Stockholm så försöker jag på detta sättet hitta någon trevlig yngre kille att ha sköna stunder tillsammans med.

kåt mogen kvinnaDu är en trevlig ung kille 20-35, kåt, normalstor eller stor kuk, gärna rakad men inget krav. Själv är jag helrakad så du slipper få hår i “maten” hehe. Eftersom vi bara har en eller kanske flera tillfälliga träffar är kondom ett krav.

Jag är en sexig och kåt mogen kvinna som ser helt okej ut och min kropp är väl inte perfekt. Har väl några kilo för mycket, kroppen är ju inte 20 år längre. Men om jag själv får säga det så är jag ganska nöjd, vad tycker du?

Jag är social och lätt att umgås med, så är du lite blyg så tror jag du kommer att slappna av i mitt sällskap. Det gör inget om du är oerfaren, jag lär så gärna upp dej. Är du oskuld? Jag lär gärna upp dej så är du på jakt efter en fräsch sexlärarinna så har du hittat henne nu!!! Åhhhhh hade varit underbart, ett plus men inget krav. Skriv till mej så vi kan träffas snart!!

 

Kåt mogen kvinna söker sexträff i Stockholm

2 kommentarer till “Kåt mogen kvinna söker sexträff i Stockholm

 • 12 maj, 2019 at 14:41
  Permalink

  18 årig oskuld (hoppas det är okej) som bor strax utanför Stockholm här! Älskar det jag ser 😍. Skicka ett mejl ifall du är intresserad av att träffas, kan chatta lite innan såklart.

  Svara
 • 7 maj, 2019 at 19:51
  Permalink

  hejsan! är en 20 årig oskuld i stockholm som gärna blir upplärd av en mogen kvinna!

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.