jag mogen och riktigt hetNu är det dags att vidga vyerna lite, det är dags att göra det alla andra gör, vara otrogen. Min man och jag är bästa vänner och har varit gifta i många herrans år och något sexliv att tala om finns inte. Men min sexlust är verkligen på topp och jag klarar mej inte utan sex längre och därför söker jag efter en man som kan ge mej det jag saknar. Min man får under inga omständigheter få vetskap om detta, därför är 100% diskretion ett krav!!

Hur gammal jag är berättar jag inte, du vet väl att man frågar inte om en dams ålder. Trots min ålder så tycker jag att min kropp är ganska välbevarad, mina stora bröst hänger en del men dom är kramgoa, min mus är trång och go har jag fått höra och det har nog inte blivit annorlunda efter flera år utan någon sex alls. Män i alla åldrar kan svara, dock ser jag helst att även du är gift eller sammanboende, då leker vi på samma planhalva och behöver det förbjudna båda två. Jag är mycket noga med vem jag träffar och är väldigt försiktig, det måste du respektera.

Gift sugen kvinna vill prova det förbjudna

10 kommentarer till “Gift sugen kvinna vill prova det förbjudna

 • 9 maj, 2019 at 08:03
  Permalink

  jag vill och är gift och diskret, det bygger på det!!

  Svara
 • 8 maj, 2019 at 18:01
  Permalink

  Hej,
  Jag är en 26 årig gammal, högutbildad kille från Stockhom. Är väldigt intresserad av att träffa en mogen kvinna. Diskretion är också ett krav. Hör av dig om du är också intresserad, och vill veta mer om mig.

  Svara
  • 8 maj, 2019 at 10:44
   Permalink

   Hej det verkar som du fått tillräckligt med svar redan, det blir nog inga problem, men jag blev riktigt upphetsad när jag såg dig ,jag gillar lite mjuka riktiga bröst och fittan såg också inbjudande ut, skulle inte ha något emot och ge dig ett ordenligt fittslick, förmodlingen skulle du slickad i stjärten också, det skulle nog ta ganska lång tid innan du blev knullad. Så jag får väl nöja mig med smeka mig själv, hade varit jävligt upphetsande om du hade setat bredvid och tittat när jag sprutar ner mig själv. blir så jävla kåt när jag får runka av mig själv framför en mogen kvinna mmm. Tack så mycket Erik.

   Svara
 • 8 maj, 2019 at 14:17
  Permalink

  Hej,
  Jag är 26 årig kille, högutbildad. Är ren och frisk.Diskretion är också mitt krav. Hör av dig om du vill veta mer om mig.

  Svara
 • 8 maj, 2019 at 13:13
  Permalink

  Fina bilder på dig, jag lever oxå i en relation men med utebliven sex är 48 år med ordnad ekonomi. Sex är underbart hör av dig. Puss

  Svara
 • 8 maj, 2019 at 08:42
  Permalink

  Hej här har du en ung hingst som kan nog hjälpa dig med allt hör av dig på min mail så får du veta mer om mig och kanske härlig bild på min unga kropp 😉 puss så länge

  Svara
 • 7 maj, 2019 at 22:35
  Permalink

  Hej jag är en erfaren kille på 19 år relativt snygg och med en normalkropp och är ca 1,80 lång som tänder på snygga milfar och jag kan träffas och ha sex varje kväll om det skulle vara så, hoppas du hör av dig

  Svara
 • 7 maj, 2019 at 21:12
  Permalink

  Hej
  Jag kan hjälpa dig med dina problem;). Gillar din bild, perfekt kropp

  hör av dig

  Svara
 • 7 maj, 2019 at 07:51
  Permalink

  Hej
  Här finner du en gift kille på 56 som söker efter en trevlig skön kvinna för skön mjuksex med mycket sug, slick, kram, hångel, sköna samlag.
  Diskretion från mig är 120% då inget får komma fram till min fru lika lite som din man inget får veta.
  Hoppas att vi hörs o ses snart, är jättesugen då det var ett bra tag sen jag hade sex.
  1000 Heta kyssa på dina sköna ställen från Per.

  Svara
 • 7 maj, 2019 at 06:49
  Permalink

  Hej.
  Jag är sent ute ser jag men!
  Din beskrivning på dig själv passa nästan helt på mig.
  Jag är liksom du mogen man gift, 1,90 cm och tränar mycket på F&S. Tycker om stil och att vara välklädd.
  Jag bor i Sthlm. Svarar du mig så kan vi se vad det leder.
  Din sista mening gäller även mig.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.