min mogna fittaJag är en kåt och eldig mogen kvinna som reser mycket genom jobbet och saknar sällskap på hotellrummen. Det blir långa och ensamma kvällar efter att arbetsdagen är slut och jag hoppas att jag kan hitta en seriös man/kille som vill ses. Jag vill gärna umgås lite så det inte bara handlar om sex, vi kan promenera, gå på bio, gå ut och käka eller nåt annat trevligt och sen avslutar vi kvällen på hotellrummet.

Ibland är jag längre perioder i en stad långt hemifrån och då händer det att jag stannar över helgen också och då arbetar jag inte och då blir det verkligen långa dagar, så tråkigt. Jag sköter mina arbetstider till stor del själv och kan därför styra om tiderna lite om det skulle behövas, jag är ganska flexibel med andra ord. När det kommer till sex gillar jag det mesta som är ”normalt”, vad nu normalt är?! Du är en seriös man i åldrarna 25-45 år och du attraheras av mogna kvinnor som inte är helt perfekta om du förstår vad jag menar. Hör av dej!

Kåt och eldig mogen kvinna

6 kommentarer till “Kåt och eldig mogen kvinna

 • 8 maj, 2019 at 13:50
  Permalink

  Ska inte ljuga, jag söker bara sex efter trasig förhållande. Vill bara ha meningslös något som jag tror att med dig inte kommer att gå för du ser bra ut. Är bra i sängen haft bra rewie inte svensk dock latino men vi gör jobbet bra.
  Mer än detta kan jag inte säga hör av dig.

  Svara
 • 7 maj, 2019 at 17:46
  Permalink

  Hej! Jag är en ung man som finns i Borlänge skriv till mig om du vill träffas

  Svara
 • 7 maj, 2019 at 07:32
  Permalink

  Hej,
  Jag ligger in en liknande situation, och reser oregelbundet i sverige.
  även om jag är 50+ så behöver du inte skämmas.
  Aktiviteten ju bara ökar med åren..
  Skriv en rad..

  Svara
 • 7 maj, 2019 at 02:03
  Permalink

  Hej.
  Jag är en glad trevlig lugn kille,önskar fick vara i ditt sällskap.
  Hoppas på svar.
  Kram o puss på,ja hela dej.

  Svara
 • 6 maj, 2019 at 23:51
  Permalink

  Hej!
  Jag är en kille i 25-årsåldern boende i Malmö, är du här så bara hör av dig så kan vi säkert hitta på något fint:) Hör av dig bara

  Svara
 • 6 maj, 2019 at 22:05
  Permalink

  Hej! Är en kille på 25 år och letar efter en mogen kvinna. Är du nyfiken så hör gärna av dig på mail så kan jag skriva lite kort om mig själv 🙂

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.