kåt tjejJag är en kåt tjej i 30 års åldern som för tillfället är singel och hade tänkt fortsätta vara det, iallafall ett tag till. Jag vill ha en kul höst och vinter med nån schysst kille som förstår att vi inte ska blanda in känslor utan bara vara vänner med förmåner.

Vi träffas lite ibland och har kul, självklart vill jag att vi ska ha sköna stunder tillsammans också!

Du är precis som jag singel, du är över 170cm, seriös, har humor och lätt till skratt. Du kan uppföra dej och gilla att snacka om allt möjligt mellan himmel och jord. Du ställer inga krav på mej, vi är som vi är, naturliga och oss själva.

Jag är väldigt spontan så enklast är om du också är det, kan bli riktigt spännande då. Vill du ha en kul höst och vinter utan krav och sånt som förstör vänskapen så hör av dej så snackar vi vidare i chatten! Puss och kram!!

Kåt tjej i 30 års åldern söker en schysst kille

En kommentar till “Kåt tjej i 30 års åldern söker en schysst kille

  • 13 november, 2017 at 15:01
    Permalink

    Mysig, rolig och artig kille här som är väldigt öppen sinnad och kan prata om allt. Jag är bara 18 men lamm kött är väl gott? Jag ser ganska average ut, inte ful men inte super snygg heller och jag har en vanlig kropp, min snopp är lite över genomsnittet med 16,5 cm. hör gärna av dig om du är intresserad.

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.