jag poserar diskretJa jag är mogen och riktigt snygg om jag får säga det själv alltså, vad tycker du? Även om jag inte är så snygg som jag var i min ungdom så är jag mer än nöjd, dock så får jag jobba ganska hårt för att hålla mej i form men det är värt allt slit. Jag är i mina bästa år och jag är mer knullsugen än jag någonsin varit och därför söker jag uthålliga och pigga killar, gärna yngre.

Jag är endast ute efter skön sex, inget annat, det där med kärlek och relationer är jag klar med. Mitt liv är på topp just nu och jag trivs så bra, där får inte plats någon man mer än i mitt sovrum. Ditt civilstånd är för mej ointressant, hur du ska se ut och vara för att attrahera mej tar vi lite mer privat. Hoppas vi ses snart.

Mogen och riktigt snygg 😉

4 kommentarer till “Mogen och riktigt snygg ;-)

 • 22 oktober, 2015 at 10:03
  Permalink

  Hej!

  Jag är intresserad utav att träffa dig. Har möjlighet att röra mig i skåne. Är 25 år, hälsosam och studerar. Hör av dig!

  Svara
 • 9 maj, 2015 at 11:48
  Permalink

  hej e en kille på 20 år som älskar lite äldre så hopas du hör av dig

  Svara
 • 9 april, 2015 at 05:04
  Permalink

  Tjena jag är en ung kille som skulle mer än gärna vilja komma i kontakt med dig. jag gillar det jag ser och läste hör av dig puss och massa slick så länge 😉

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.