Milf söker skön kille för en skön vinterHallå där Milf söker skön kille! Här är jag, en kåt, mullig och mogen tjej, tja e väl en MILF som det heter nuförtiden. Hur som helst, känns som det kvittar om jag är en tjej, kvinna, milf eller what ever. Jag är jag oavsett vilket. Jag är singel sen nåt år tillbaka och trivs väl ganska bra med det fast nu är hösten här. Kylan på vintern och värmen på sommaren är något jag uppskattar både ock. Värm mej på vintern och stilla mina extra lustar jag får när det är varmt och solen skiner!

Jag söker inget förhållande, inte just nu iallafall utan mer en vän och älskare. Om allt stämmer mellan oss vill jag ses ganska ofta, åtminstone ett par gånger i veckan. Den killen som jag skulle trivas med är snäll och omtänksam men inte allt för snäll, det funkar inte för mej. Du ska ha en hög sexdrift precis som jag har, du har gärna en snopp modell större men en liten funkar oxå om den sitter på rätt man.

Kåt och mullig kvinna

Du ska helst inte bli kär i mej, och jag ska helst inte bli kär i dej, då blir det nästan garanterat problem och helt plötsligt massor med krav. Det pallar jag inte med. Jag vill ha en skön relation utan massa tjafs och sånt, ett kravlöst förhållande alltså. Tror nog att du förstår vad jag menar. Hur du ser ut spelar såklart roll, jag kan inte tända på dej om jag inte attraheras av dej. Men jag kan attraheras av så många olika saker, om jag attraheras av dej vet jag inte förrän jag står face to face med dej.

Jag har dejtat online en del på nätet genom åren, är visserligen länge sen nu men iallafall. Därför vet jag att en bild säger en hel del men långt ifrån allt. Jag har träffat killar som har varit riktigt heta på foto men när man sen ses i verkligheten och tar en fika då ser killen helt annorlunda ut. Jag menar, han var sej lik på fotot och allt det där men när jag såg honom live och i helheten så var det helt annat. Även tvärtom har jag råkat ut för. Så därför tar jag det där med foto med en nypa salt, vet ju hur det kan vara i verkligheten. Dessutom är jag inte speciellt utseende fixerad, men charm gillar jag skarpt däremot.

Jag har nog skrivit alldeles för mycket redan haha så jag får väl avsluta nu så du orkar läsa hela min sexannons haha. Är du en kille som har de “krav” jag skrivit om och om du tror att vi kan ha det skönt och kul tillsammans så hör av dej. Din ålder, njaee inte så viktigt, fast yngre killar är jag nyfiken på. Kram

Milf söker skön kille för en skön vinter
Etiketter:                                                                             

8 kommentarer till “Milf söker skön kille för en skön vinter

 • 28 december, 2015 at 01:37
  Permalink

  Min står redan vertikalt, genom att bara läsa din annons?! Otroligt!
  Du är spontan, då är jag väl det också; gillar du att rida=))

  Helt rätt. Vi mailar till varandra först. Skämtar o lär känna. Jag tar med mig en flaska vin o en blomma i din smak. Platsen bestämmer du.

  Sorry, är alltid så spontan.
  Humoristisk o easy going, okomplicerad men skötsam. Villig o pålitlig. Du låter som du skulle kunna passa i min vänsskapskrets.

  Hör av dig! Är faktiskt nyfiken på dig.Take care.

  Svara
 • 25 december, 2013 at 23:30
  Permalink

  Hej!
  Akke 30, 184 cm, ljusblåa ögon, eget ställe, eller i min Audi bil!

  Svara
 • 23 december, 2013 at 02:43
  Permalink

  Hej! Är en 18 årig kille. Hör gärna av dig här ******* om du är intresserad.

  Svara
 • 12 december, 2013 at 09:44
  Permalink

  Hej!
  Du gör mig nyfiken! Jag är en trevlig
  Seriös fräsch kille hör gärna av dig
  Sköna du.

  Svara
 • 10 december, 2013 at 20:21
  Permalink

  Kille 25 hej jag stämer in på dina krav 😉

  Svara
 • 10 december, 2013 at 18:26
  Permalink

  Är en kille på 18 år år som blev verkligen intresserad av dig, vill gärna värma dig med kvällar som dessa med den vackra kroppen.

  Hoppas vi kan träffas!

  Svara
 • 10 december, 2013 at 14:18
  Permalink

  Hejsan!
  Herregud vilken vacker kropp!

  Är en kille på 21 vårar och blev oerhört intresserad av din annons!
  Jag känner precis som dig, har varken tid eller ork för att förhållande just nu så något mer simpelt passar mig perfekt!
  Hör gärna av dig om du vill chatta vidare!
  Puss & Kram!

  Svara
 • 8 december, 2013 at 13:02
  Permalink

  Hej! Här har du en riktigt ung kille som gärna skulle vilja mysa med dej i vinter så vi kann väll höras av på mailen eller vad sägs;)

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.