en mogen kåt kvinna som är fräsch

Hallå! Här finns en mogen kåt kvinna som är fräsch, ja det tycker jag själv iallafall. Och det är väl det viktigaste att jag tror på mej själv, det har iallafall livet lärt mej. Jag söker en ung skön älskare att träffa lite då och då för skön sex i alla former, jag provar gärna nya saker. Men jag tror nog att jag har provat på det mesta men det finns kanske nåt jag missat.

Jo nu vet jag vad jag aldrig har provat, att gå på sexklubb. Det hade varit najs, men att gå själv känns sådär och fråga väninnorna kommer inte på frågan! Men du vill kanske gå på sexklubb med mej? Har tidigare testat med ett kille jag träffat på klubb6. I Stockholm finns flera att välja på, ska vi? Men vill du inte så gör det inget, det är inte det viktigaste. Jag har jämt varit nyfiken, mitt ex. och jag hade sex med ett annat par och det var härligt. Kan bara tänka mej att det är ännu härligare med många som har sex runt omkring. Kittlande tanke.

Allt måste skötas diskret

Är du oskuld så kan jag vara din lärarinna. Allt måste skötas diskret, jag vill inte att mina vänner får veta nåt, det är min egen lilla hemlighet. Ja eller vår lilla hemlighet, bäst är att du inte berättar för dina polare, om du inte har någon som vill joina oss i våra sköna lekar. Men det tar vi när vi träffats ett tag.Jag vill alltså träffa en ung kille, över 18 men inte äldre än 40. Du ska ha stor sexlust precis som jag har och du ska tända på mogna kvinnor. Jag har väl blivit kallad MILF några gånger, vet faktiskt inte om det är en komplimang eller inte????

Jag bor själv så vi kan träffas hemma hos mej men första gången vill jag att vi träffas ute någonstans. På nåt fik, kanske nån nattklubb eller liknande. Vill du träffas? Isåfall snackar vi vidare på chatten så ser vi vart det leder! Vi hörs.

Mogen kåt och riktigt snygg söker….

6 kommentarer till “Mogen kåt och riktigt snygg söker….

 • 11 april, 2019 at 14:13
  Permalink

  Hej snyggingen.
  Här har du en kille på 36 år som är ständigt kåt. Ser bra ut och kan träffas ofta, trots att jag är gift. Att gå på sexklubb är något jag velat göra men det har aldrig blivit av. Kan tänka mig göra det med dig. Hör av dig så kan vi ses på skype till och börja med.

  Puss Edie

  Svara
 • 16 mars, 2019 at 14:06
  Permalink

  Träffas lite då och då passar mig. Jag är 22 år gammal och tänder på mogna kvinnor. Jag är diskret av mig. Hör av dig till ******* om du är intresserad.

  Svara
 • 12 mars, 2019 at 09:23
  Permalink

  Hej!

  Jag är en kille på (nyss fyllda) 20 år och är oskuld.
  Jag har alltid velat träffa en äldre kvinna som dig som man kan lära sig ett och annat av, och jag har alltid kännt en stor dragning till äldre kvinnor just för att de är i Peaken av kvinnlighet och det tänder jag verkligen på!

  Jag tycker att det skulle vara jättetråkigt att ta en kaffe någon gång och sedan se vad vi känner.
  Jag håller på och träna nu också för att verkligen komma i form, och om det spelar någon roll för dig är jag en liten storlek större down under 😉

  Hoppas vi kan träffas!
  Xoxo

  Ps. Sexklubb är något värt att testa!

  Svara
 • 11 mars, 2019 at 22:49
  Permalink

  Hej! Jag är en kille på 19år, tar väl hand om min kropp, tränar aktivt fem dagar i veckan. Rakar mig och ser proper ut 🙂
  Rätt så oerfaren så söker en mogen kvinna som har varit med i svängarna som kan lära upp en! 🙂

  Svara
 • 11 mars, 2019 at 14:07
  Permalink

  Hej!
  Är en kåt vältränad kille på 21 år som drömmer om att få knulla en milf.
  Hoppas på svar!
  Puss!

  Svara
 • 11 mars, 2019 at 02:32
  Permalink

  Hej
  Jag drömmer att bli kontaktat med en mogen kvinna som vet hur man behandla en ung man. Jag e en kåt kille som vill ha mycket sex.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.