Min man är bortrest från idag och två veckor framåt

Min man är bortrest från idag och två veckor framåt. Ska bli riktigt skönt att få rå om mej själv och slippa fixa middag och sånt, jag ska njuta i fulla drag, tro mej. Vårt sexliv är inte vad det en gång varit, det är väl så det blir efter ett antal år tillsammans. Jag är verkligen sexuell och vill ha sex ofta men tyvärr måste jag nu söka mej en hemlig älskare. Jag har försökt stå emot att vara otrogen och vänsterprassla länge men nu klarar jag inte det längre. Jag har mina drifter och dom drifterna måste jag stilla på nåt sätt, kan du hjälpa mej???

Jag vill gärna att vi träffas regelbundet om du och jag känner för det eller engångs träffar. Det spelar inte så stor roll, bara jag får mina kåta lustar tillfredsställda. Kondom är ett krav och även att vi är mycket diskreta, min man får under inga omständigheter veta att jag vänsterprasslar!!!Om du själv är upptagen så är det klart en fördel, då är vi båda måna om att ingen får veta. Känns lite mer säkert för min del, ja jag tror du förstår vad jag menar. Hör av dej så snackar vi vidare lite mer privat!

Min man är bortrest *ler stort*

5 kommentarer till “Min man är bortrest *ler stort*

 • 19 november, 2013 at 08:17
  Permalink

  Hej där 🙂
  Va fin du är, och din mus ser härligt hungrig o våt ut 😉 Jag är en gift kille som bor strax utanför Göteborg.
  Kramis

  Svara
 • 16 augusti, 2013 at 07:42
  Permalink

  hejsan är en kille på 19 år som gillar mogna kvinnor:) skicka iväg ett mejl till ******* så hörs vi 😉

  Svara
 • 12 augusti, 2013 at 19:36
  Permalink

  40 årig, gift kille från stockholm skulle mer än gärna träffa dig!

  Svara
 • 21 juli, 2013 at 13:02
  Permalink

  Hej

  Jag är lång charmig svart kille med en hård och lagom stor kuk som kan ge dig mer än ett nöje. Jag skulle vilja träffa dig så snart som möjligt som (om det är så du önsker) och jag är öppen för allt för  jag är på semester och den svenska sommaren gör mig kåt hela tiden. Jag gillar äldre kvinnor för de vet precis vad de vill och hur de vill ha det. Om du vill prova en svart kuk då kan du adda mig på skype ****** eller mejla mej till ******

  Svara
 • 27 juni, 2013 at 19:57
  Permalink

  Hejsan!
  Klart att jag gärna försöker hjälpa till om du tycker att det kunde vara trevligt…
  Jag är en man som finns i trakten av Borås som gärna kan tänka mig njutningsfulla möten.
  Får väl se om det kan komma något svar på detta… 😉

  //JM

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.