nyskild och sugenTjoooo äntligen är jag fri som fåglen. Nyskild och sugen! Jag kan göra precis vad jag vill, när jag vill, hur jag vill, med vem jag vill, livet leker, solen skiner, våren är på G, ja livet är helt underbart. Här har ni en sugen kvinna som vill träffa en yngre kille för sköna stunder och inget annat, en sexpartner helt enkelt. Jag skulle väl kunna hitta ragg på krogen men jag tänkte testa nät dejting först och se vad det kan ge.

Det är lite pirrigt, lite busigt och jättespännande och det kan bli hur bra som helst, eller inte. Jag går in i detta med öppna ögon, förväntar mej inga underverk utan tar allt som det kommer. Funkar det så funkar det helt enkelt.

Du är en kille i 25-35 års åldern, du är seriös och framåt som person, du är oblyg och gillar att träffa nya människor helt utan att planera något. Vi träffas på någon offentlig plats första gången vi ses, sen kan vi ses hemma hos mej för att vara lite mer privata. Gentlemän har förtur om man säger så, jag gillar när jag blir behandlad som en kvinna.

Sex gillar jag alldeles för mycket och lusten bara stegrar sej för varje år som går, det är härligt. Sommaren är här och som för de flesta så blir jag piggare och busigare då. Att vara naken i naturen har jag alltid drömt om, inte bland andra människor utan på ställe där inga andra människor finns, så gillar du också det så är det ett plus men inget krav. Nä nu slutar jag skriva här, i chatten kan jag berätta mer. Puss.

Nyskild och sugen kvinna söker en sexpartner!

4 kommentarer till “Nyskild och sugen kvinna söker en sexpartner!

 • 28 november, 2017 at 13:49
  Permalink

  Hej. Ska vi? Vågar du?. Hör av dig. Puss på din m.

  Svara
  • 20 november, 2021 at 05:49
   Permalink

   Om jag vill .ska vi mötas vandrarhem 2
   NÄtter 700kr knulläventyr en helg

   Svara
 • 24 november, 2017 at 11:45
  Permalink

  Hej Vad väntar du? Lag är redo. Är du med? Hör av dig. Puss på din m..

  Svara
 • 17 november, 2017 at 13:03
  Permalink

  Hej. Jag vill gärna träffa dig.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.