jag mullig och riktigt kåtHejsan, jag är en kvinna som inte ser så bra ut, jag har svårt att hitta killar så nu ger jag nätdejting ett försök. Som du ser är jag ganska stor och inte så snygg, men insidan min den är fin den, det vet jag. Som person är jag väldigt snäll, ibland allt för snäll, jag är omtänksam, duktig på att laga mat men det syns nog hahaha.

Jag har ett vanligt 7-4 jobb och lediga helger. Jag saknar pojkvän och allt vad det innebär, men jag har förstått att jag får vara glad för att någon kille ens vill träffa mej så jag är öppen för alla förslag. Även om jag är desperat, för det är jag faktiskt, så tar jag inte vem som helst, du måste respektera mej för den person jag är och du måste vara snäll mot mej. Är du inte det så vill jag inte träffa dej mer.

Jag vill inte ha sex på vår första dejt utan då vill jag att vi pratar och ser om vi har någon kemi du och jag. Vet inte vad jag mer ska skriva här? Hoppas det finns nån till mej!!!

Snäll kvinna vill träffa en snäll och förstående kille

5 kommentarer till “Snäll kvinna vill träffa en snäll och förstående kille

 • 7 juni, 2017 at 23:46
  Permalink

  Vill träfa mysig kvinna med myck kärlek gag som vill ge de allt är hemma kram kyss ring itill mjuka kropp du kan finas mjuk min FINA kvinna ring and kram fins dej på morgon önskar jag skriv rolle mys vill vara med dej kyss min fin kvinna kyss

  Svara
 • 6 april, 2016 at 02:18
  Permalink

  Jag söker först och främst en varm och trevlig medmäniska, eftersom .jag själv vill vara det hoppas att vi hö rs

  Svara
 • 6 april, 2016 at 01:58
  Permalink

  Jag finner dig väldigt attraktiv,men jag söker först och främst en varm och trevlig medmänniska ,hoppas att vi kan höras av

  Svara
 • 4 juli, 2014 at 11:09
  Permalink

  Hej skulle vara trevligt att träffa dig och prata lite. Är snäll för snäll ibland. Ålder på kille? Var i landet? Mvh jörgen.

  Svara
 • 29 juni, 2014 at 14:44
  Permalink

  Hej
  Skulle vara intressant men undrar var du bor i vårt avlånga land
  Mvh magnus

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.