singelmammaJag är singel och ensamstående och singelmamma och börjar bli rätt trött på det. Därför vill jag hitta en kille som vill leva med mej, att vara två är nåt jag verkligen vill. Vill du också det? Jag är så trött på singel livet så jag nästan mår illa.

Alla vännerna har någon och på alla fester är jag nästan den enda singeln, det är så trist. Jag vill också ha kärleken, förlova mej, flytta ihop, gifta mej, föröka mej o allt det där som livet går ut på men hittar inte mannen i mitt liv.

Ja nu är det inte så att jag har bråttom, allt får ha sin tid och tills dess måste jag försöka hitta mannen i mitt liv. Är det kanske du? Har du samma tankar? Nåja kärleken är inte lätt att hitta men jag ska i alla fall ha kul medan jag letar ;-). Ålder, utseende och andra detaljer bryr jag mej inte om, det är kemin mellan oss som är det viktiga. Jag är en mogen kvinna sägs det, nåja jag har fyllt 35 och några år till, du vet väl att man inte frågar om en kvinnas ålder, så jag låter den siffran vara hemlig tills vi ses öga mot öga! Hoppas du finns!

Singelmamma vill börja dejta trevliga killar
Etiketter:

2 kommentarer till “Singelmamma vill börja dejta trevliga killar

 • 31 juli, 2017 at 16:08
  Permalink

  Här fins en mysig killen som vill ha dej i famnen med dej kvällar som dag kyss på dej hoppas jag fina kälen med en kvinna kyss.

  Svara
 • 23 juli, 2017 at 21:29
  Permalink

  tjena, 29årig kille här, vill inte heller leva själv, kanske kemin skulle funka mellan oss ifall vi träffades? om inte så skulle vi kanske kunna ha mite sköna stunder tillsammans? 🙂

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *