jag en mogen kvinna

Jag är en mogen kvinna som inte är någon skönhet precis. Mina bröst är stora men hänger rejält, har en tjock mage, bristningar och i övrigt ett utseende som inte tilltalar så många har jag förstått. Inga män stöter på mej eller flirtar med mej. Lite trist men så är det. Därför testar jag nätet och ser om jag kan hitta någon som vill sexdejta mej för alla män är väl inte bara intresserade av snygga kvinnor. Jag har inga stora krav på dej men än att vi ska trivas ihop sexuellt. Ja sexuellt för nåt annat är jag inte ute efter!!!

Jag har sett bra ut en gång i tiden, då var jag en riktig pingla, men kroppen och utseendet har förfallit, det är så tråkigt. Kanske kan du hjälpa mej att bygga upp mitt självförtroende igen? Det hade varit helt fantastiskt isåfall, ingen hade varit tacksammare än jag. Jag vill att vi ska kunna umgås nakna utan att jag ska behöva skämmas för min kropp. Något fast förhållande är jag inte ute efter men visst, om mannen med stort M står framför mej och vill ha en sex dejt tackar jag såklart inte nej. Men det är inte därför jag söker en sexkontakt, vill bara ha det klart!

Behöver träffa en man NUUU
Etiketter:         

12 kommentarer till “Behöver träffa en man NUUU

 • 27 januari, 2021 at 01:28
  Permalink

  hejsan solstrålen kram du är underbart vacker solstrålen kram .får man vara 100 % ärlig mot en solstråle som du .uppskattar din ärlighet till 1000% kram kan du beskriva dej själv solstrålen . du vackra solstråle kram från gotland min skype är johan.andersson227 ta hand om dej solstrålen du är fin som du är. jag är 40 år singel från gotland jag älskar stora kvinnor med rejäla häng bröst hör av dej du vackra kvinna

  Svara
 • 4 mars, 2014 at 01:13
  Permalink

  Hej!
  Jag skulle gärna vilja träffa dig, är i ett förhållande så söker därför inget mer än sex. Om vi trivs tillsammans skulle jag gärna ses regelbundet 🙂

  Svara
 • 26 februari, 2014 at 18:27
  Permalink

  Hej det skulle vara skönt att kunna hjälpa till.Hör av dig så får vi se

  Svara
 • 22 februari, 2014 at 09:12
  Permalink

  Hej
  Jag tycker du verkar intressant. Hör av dig till mig på ****** så lär vi känna varann 🙂

  Svara
 • 17 februari, 2014 at 15:36
  Permalink

  Hej. Är en 25årig kille som gärna ses för sköna sensuella stunder. Gärna återkommande om vi trivs bra tillsammans. Hoppas du hör av dig.
  puss o slick 😉

  Svara
 • 17 februari, 2014 at 15:22
  Permalink

  Hej! Jag är en ung och oerfaren man som är lång med normal kroppsbyggnad. Jag lär mig snabbt och vill mer än gärna att du ska lära upp mig. Jag är tillgänglig i Helsingborg. Hoppas att du hör av dig. Kram

  Svara
 • 17 februari, 2014 at 06:41
  Permalink

  Hej hör av dig på ******* om du vill ha skön sex med oralt mm kram

  Svara
 • 16 februari, 2014 at 22:28
  Permalink

  Hej Jag är en kille som har ett stort sex behov.Jag tycker du har en under bar kropp som jag vill smeka o ha det underbart skönt med. hoppas du gillar underbar oralsex.Jag vill slicka o göra under bara saker med min kuk PUSS PÅ MUSEN. HOPPAS DU HÖR AV DIG.

  Svara
 • 16 februari, 2014 at 11:09
  Permalink

  Hej

  Vill gärna ses å slicka dig till orgasm mm i en skön 69:a ja bor i sthlm å du bor? Kram Niklas

  Svara
 • 16 februari, 2014 at 08:57
  Permalink

  Här har du en nyseparerad 40+ som säger myyys!!! Har samma inställning som dig inför en träff 🙂

  Svara
 • 16 februari, 2014 at 06:32
  Permalink

  Hej hör av dig så kan vi kanske ses för sköna stunder 🙂

  Svara
 • 16 februari, 2014 at 06:32
  Permalink

  Ciao

  Här har du en jugge på 37 år som älskar passionerade sensuella mogna kvinnor som vet vad de vill ha. Om du är intresserad av män från Balkan länder skriv till ******* o jag kan fixa lite bilder så du ser hur jag ser ut.

  Puss puss

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *