Ska vi ha skön erotisk massage du och jag?Jag bara älskar att få massage, erotisk förstås. Och jag älskar att ge erotisk massage, med oljor och andra sköna “tillbehör”. Långa härliga förspel med mycket smek och slick och sug, gärna länge. Det ska vara laddat som det kan vara när man är kär men vi är inte kära och ska inte heller bli kära. Men jag vill ändå ha den där laddade stämningen och det funkar med rätt person.

Vem jag är? Jag är en kvinna, ingen milf men heller ingen ung tjej, någonstans mittemellan, min ålder ligger mellan 30 och 40. Specificerar inte min ålder mer än så för det är faktiskt inte viktigt, det är bara en detalj, eller hur! Din ålder är nånstans mellan 20 och 40, det tror jag passar perfekt.

Skön massage och träffar lite ibland, med en och samma kille är det jag söker. Det där med att knulla runt är inte riktigt min grej så det gör jag inte. Kondom har vi i början tills vi lärt känna varandra, sen får vi se. Jag är öppen för förslag och gillar att prova nya grejor, en nyfiken kvinna helt enkelt, du är som jag på det planet. Jag hoppas att vi ses!

Ska vi ha skön erotisk massage du och jag?

4 kommentarer till “Ska vi ha skön erotisk massage du och jag?

 • 13 mars, 2020 at 16:22
  Permalink

  Härligt med smek å massage,,, Skulle vara härligt att känna dig komma i min mun åxå

  Svara
 • 19 december, 2016 at 15:29
  Permalink

  Erotisk massage är min fantasi också 😉
  Kontakta mig gärna.
  35 / kille / sthlm

  Svara
 • 15 december, 2016 at 19:42
  Permalink

  hej! ung och tränad kille här som vart riktigt hård när jag läste din text älskar äldre damer och vill gärna ha kul med dig <3

  Svara
 • 14 december, 2016 at 10:33
  Permalink

  Hejsan! Väldigt fräsch ung man här som blir väldigt nyfiken och spänd när jag läser din annons, jag träffas gärna och ser vart det leder!

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.