Hallå där, här har ni en skön mogen kvinna som vill träffa en skön man för sköna stunder. Jag ser helt okej ut och är väl rätt välbehållen i kroppen trots jag fyllt 35 men inte fyrtio, ingen har klagat hittills och jag är själv rätt nöjd!

Skön mogen kvinnaJag är inte ute efter en gångs grejor, det ger mej inte något längre, helst vill jag träffa någon regelbundet, typ 2-3 gånger i veckan. Därför bör du, som jag, ha en rätt stor sexlust. Och sen ska du inte skrämmas av en kvinna som tar för sej, är sej själv och släpper alla hämningar. I alla fall i rätt sällskap, då är jag sådan.

Din ålder är för mej helt ointressant så länge du fyllt 18 och inte är över 60, åldern är bara en siffra, det har jag fått lära mej. Utseendemässigt så är det inte viktigt om du är ljus, mörk, tjock, smal, eller vad det nu kan vara. Det är vår kemi som ska stämma. Är du snyggaste mannen och vår kemi inte funkar, ja då blir det inget bra av det.

Vår första träff tänkte jag skulle ske på någon offentlig plats där det finns annat folk och vår första träff har jag inga stora förväntningar på. Jag tar det som det kommer, känns bäst så. Nu ska jag inte tjata mer utan resten snackar vi om när vi fått kontakt! Hoppas att du finns, du seriösa och sköna man som söker samma som jag gör! Kyss och smek!

 

Skön mogen kvinna söker sköna stunder
Etiketter:

2 kommentarer till “Skön mogen kvinna söker sköna stunder

 • 24 september, 2017 at 22:49
  Permalink

  skulle stå plus där haha är lite trött

  Svara
 • 17 september, 2017 at 23:05
  Permalink

  Du verkar ha samma syn på sex som jag !
  Vore trevligt att ta en fika på något mysigt ställe, vad sägs
  kanske kan det leda till något underbart ?
  Älskar mogna ladies som vet hur deras kroppar inbjuder till
  underbara stunder.
  Kram Pythagoras.
  Berättar mer när vi ses!

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.