svensk-milf-sökerSvensk MILF söker – Hej grabbar jag är en kåt Svensk MILF som försöker hitta en skön yngre kille. Som jag kan leka med när jag får lust. Jag vill inte ha nåt mer än sex med dej. Jag vill utnyttja dej och du ska utnyttja mej, vi utnyttjar varandra för njutning helt enkelt.

Är du oerfaren och kanske till och med oskuld är det absolut ett plus. Jag gillar att se en ung man vara lite blyg och tafatt och jag vet att jag kan hjälpa dej att komma igång och jag vet att du gillar det.

Jag är ensamstående och lever helt ensam, har gott om vänner och söker alltså inte det. Våra sköna möten måste ske diskret. Och för att jag ska känna mej okej så träffas vi hemma hos mej frånsett första träffen. Då vill jag träffas på nån öppen plats där det finns andra människor, kanske ett fik eller liknande.

Jag förstår att det kanske verkar konstigt att jag skriver en sexannons men var ska jag annars hitta er? Jag går numera sällan eller aldrig på krogen och hur skulle det se ut. Om jag, en MILF skulle ragga på unga killar, kanske inte så snyggt. Hör av dej, förresten, du är naturligtvis mer än 18 år!

 

Svensk MILF söker yngre förmåga för sköna stunder

4 kommentarer till “Svensk MILF söker yngre förmåga för sköna stunder

 • 24 november, 2017 at 11:50
  Permalink

  Hej Ska vi träffas? Jag är redo. Är du med? Hör av dig. Puss på din m.

  Svara
 • 21 juli, 2017 at 10:47
  Permalink

  Hej! Jag är oerfaren och oskuld kille på 19 år. Ser normal ut och min kropp är också normal. Bor i Uppsala, skulle gärna vilja ses! Skriv till min mail om du vill veta mer om mig
  /Johan

  Svara
 • 19 juli, 2017 at 01:49
  Permalink

  Hejsan!
  Jag är en kåt kille som ser bra ut och vill gärna träffa dig. Är ganska blyg och har inte svarat på annons tidigare, men du ser fin ut och med dig vill jag knulla.
  Jag bor i centrala Stockholm, var bor du?
  Mvh
  Daniel

  Svara
  • 20 juli, 2017 at 00:03
   Permalink

   Hejsan, testar om adressen stämmer!

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.