jag en milf i svart

Jag är en kvinna, inte ung och inte gammal, är väl en MILF som det så populärt kallas nuförtiden. Jag är sjuk, men jag har en sjukdom som inte syns (inte psykiskt sjuk) men den känns. Exakt vad jag har för sjukdom tänkte jag inte skriva här. Jag är väldigt sexuell av mej och har alltid varit och kommer nog alltid att vara, blir värre med åren har jag märkt.

Hur som helst, jag vill ha mycket sex men rent fysiskt kan jag inte vara så aktiv som jag vill. Därför efterlyser jag en kille/man som orkar göra det mesta “jobbet” i sängen om du förstår vad jag menar. Jag kan vara lite aktiv men inte så mycket som jag önskar som sagt.

Dessutom är jag trött på engångsligg så den jag träffar ska vara intresserad av att ses regelbundet. Det är inget stadigt förhållande jag söker, men visst, slår kärleken till tackar jag inte nej. Tror du att du är mannen för mej? Mannen som vill ses regelbundet och njuta tillsammans med mej?

Snäll förstående kille/man efterlyses

5 kommentarer till “Snäll förstående kille/man efterlyses

 • 20 juli, 2015 at 03:31
  Permalink

  Hej, hör av dig till mig Se skvar nyfiken.

  Svara
 • 16 juli, 2014 at 10:46
  Permalink

  Hej
  Jag är vältränad 40 men misstas för 10 år yngre. Vill ha mycket sex och tänder på äldre damer.

  Svara
 • 14 juli, 2014 at 20:26
  Permalink

  Hej här har du en kille som passar in på det du söker ju 😉
  Mitt numer är smsa om du är intreserad pussar smek 😉

  Svara
 • 14 juli, 2014 at 01:44
  Permalink

  Hej ung kille som är 20 år och som älskar äldre kvinnor och jag är förstående och skulle älska att träffa dig regelbundet och ha trevligt. Hoppas du hör av dig

  Svara
 • 13 juli, 2014 at 08:21
  Permalink

  Hejsan jag kan hjälpa dig . Jag gillar jobba och jag skulle göra allt för du ska njuta till 100%. Hoppas du hör av dig så kan vi byta bilder. M.m

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.