jag naken och villig

Är en tjej ja eller MILF är jag har jag hört, har ju passerat 35 så. Jag gillar sex mer än något annat och ju äldre jag blir desto sugnare blir jag av nån konstig anledning. Jag är trött på killarna i min ålder, dom börjar bli så gubbiga så därför är det dags att testa yngre killar, har hört så mycket najs om er!

Något förhållande vill jag inte ha och det vill inte du som svarar mej ha, du är minst 18 och max 30, du är omtänksam, ser okej ut, du gillar att ta en dusch före och du gillar långa förspel och mys efteråt. Du vill gärna umgås utanför sängen om det känns så för oss båda. Första dejten blir på stan bland annat folk för våran säkerhet, sen tar vi det vidare därifrån, så vill jag ha det, vill du?

Söker en busig omtänksam yngre kille

4 kommentarer till “Söker en busig omtänksam yngre kille

 • 11 maj, 2019 at 01:23
  Permalink

  Nu det här var det intressantaste jag sätt hela dan. 😍 Jag hoppas verkligen inte jag kommit försent men den där bilden bara tvingade mig att lämna en kommentar.
  Jag är själv 18 år och bor strax utanför stockholm. Jag är 100% okej med att först träffas ute bland folk för att lära känna varann innan vi på riktigt börjar känna på varann 😉
  Hoppas vi hörs snart, Max

  Svara
 • 6 maj, 2019 at 09:45
  Permalink

  jag är 18 år och tänder på milfar
  bor i stockholm

  Svara
 • 5 maj, 2019 at 23:31
  Permalink

  Hej 🙂
  Ung kille på 20 år som gärna skulle vilja ses för en trevlig stund! Jag finns långt ner i vårt land;)
  Läste din text & tycker den passar in bra på mig;)
  Hör av dig om du vill ses

  Sebbe

  Svara
 • 5 maj, 2019 at 00:23
  Permalink

  Hej, jag är en kille på 20 år och är väldigt intresserad utav att få träffa dig. Jag älskar att mysa och ha långa förspel och är väldigt öppensinnad. Ren och rakad är jag alltid och varför inte ta en dusch tillsammans? 😉 Vill du vara diskret så har jag det största förståelse för, annars är det bara att köra på 🙂 om jag passar in i vad du söker så är det bara att skriva tillbaka så får du veta mer om mig 😉

  Andre

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.