stora hängpattarKnepig fråga, men jag vet att inte alla killar tycker om stora hängpattar så därför ställer jag frågan. Jag är en mogen kvinna i mina bästa år och jag gillar att dejta och träffa nya människor. Det är spännande och sen vet man aldrig vad som kan hända. Givetvis hoppas jag på att dejta en skön kille och att dejten slutar med skön sex.

Även om det inte slutar med sex så kan det vara kul att träffas, vi kanske blir vänner, vi kanske blir kära i varandra eller något annat. Men att jag skulle bli kär är nog inte så troligt men man vet aldrig. Jag har levt ensam ett tag och trivs förvånansvärt bra med det och det ska vara en mycket speciell man om jag skulle stadga mej igen. Men vi får se vad framtiden har i sitt sköte.

Jag är gammal nog att veta att åldern bara är en siffra, det enda krav jag har gällande åldern är att du är över arton år. I övrigt har jag väl inga krav direkt utan tar allt som det kommer. Jag är som person väldigt lätt att ha med att göra, lätt för att prata och jag respekterar dej för den du är, du gör detsamma.

Är du ute efter den perfekta kvinnan då har du nog kommit fel. Jag är som jag är, med mina fel och brister, min kropp har sett sina bästa år, tex. mina stora hängpattar, men jag måste säga att jag tycker själv att dom är rätt fina ;). Kom igen, hör av dej så vi kan träffas, jag behöver ha lite kul i den grå vardagen, speciellt nu på vintern. MVH!

Vill du dejta en mogen kvinna med stora hängpattar?

3 kommentarer till “Vill du dejta en mogen kvinna med stora hängpattar?

 • 6 juni, 2020 at 00:02
  Permalink

  Spanish professional expat working in Stockholm, 46yrs, good looking and athletic, interested y meeting up.

  Svara
 • 15 februari, 2019 at 13:37
  Permalink

  En oerfaren kille som precis fyllt 18 år träffar gärna dig

  Svara
 • 10 februari, 2019 at 22:26
  Permalink

  Hej, är en oerfaren 21 åring som kommer uppskatta en äldre kvinna med fina hängpattar 😉

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *