söker män som vill slicka min mogna fittaJag är en kåt mogen kvinna som söker män som vill slicka min mogna fitta. Jag har en skön dildo du gärna får leka med när vi har det skönt. Jag är en mullig kvinna, en del kanske kallar mej tjock. Men jag ser ut som jag gör och du måste attraheras av mej även om jag inte är perfekt. Därför väljer jag att ha denna bilden så du direkt ser vad du får. Jag förväntar mej att även du är ärlig med din bild. Jag har inga krav på ditt utseende, men jag vill se en bild på dej innan vi ses.

Jag har varit singel några år nu och levt ett liv där jag varit allt för präktig men det är slut på det sen några år tillbaka. Det är sååå tråkigt att vara präktig, dessutom är det inte sån jag är som person. Jag är mej själv och väldigt rakt på sak, så det måste du förstå när vi ses. Om det visar sej att jag inte vill fortsätta träffa dej, ja då säger jag det. Jag tror på att man är ärlig och inte håller på att gå runt allt för att vara snäll. Det funkar iallafall inte på mej, så vet du det.

Jag har alltid varit nyfiken på att ha sex med unga killar men din ålder spelar inte så stor roll, det är viktigare att vi trivs när vi ses. Sen kan jag tycka att jag inte är i den positionen så jag kan ställa några större krav, jag är ingen perfekt kvinna själv. Jag gillar det mesta i sexväg, gärna lite analt också, men bara om du inte har allt för stor kuk! Jag är som sagt ganska öppen och rak men även spontan, så du är beredd på det. Hoppas du finns!

Vill du slicka min mogna fitta???

8 kommentarer till “Vill du slicka min mogna fitta???

 • 25 maj, 2019 at 09:31
  Permalink

  Hej!
  Du gör mig nyfiken! är lite svag för mogna damer. Jag är en trevlig seriös fräsch kille. Du vågar höra av dig!

  Svara
 • 24 maj, 2019 at 20:12
  Permalink

  Hej

  Är en mogen kille på 24 år som mer än gärna skulle vilja mysa till det med dig.

  Älskar det mesta inom sex och att slicka är bland det bästa jag vet.

  Hör av dig så snackar vi vidare.

  Mvh Patrik

  Svara
 • 24 maj, 2019 at 15:20
  Permalink

  Hej villken sexig kropp du har jag vill slick din fitta medans du leker med din dildos helst med nylonstrumpor puss på fittan

  Svara
 • 24 maj, 2019 at 08:14
  Permalink

  jag vill kontakta dig och jag drömmar att träffas en mogna kvinna som du.
  så jag kan berätta allt. jag gillar att slicka båda hållet

  Svara
 • 23 maj, 2019 at 00:03
  Permalink

  Hej ! här har du en kille som värkligen vill slicka din fitta och mysa och tillfredställa dej så fort som möjligt så vi kan väll höras av på mailen 😉 eller vad säger du?
  Kyss å slick 😉

  Svara
 • 22 maj, 2019 at 14:52
  Permalink

  Det vore en gudagåva att få slicka din fitta, och i övrigt efter bästa förmåga tillgodo se alla dina fräckaste kåtaste snuskigaste önskemål.

  Jag drömmer om dig
  Jan G

  Svara
 • 22 maj, 2019 at 00:28
  Permalink

  Jag älskar att slicka fitta och vill gärna komma och slicka din härliga mus
  Länge länge hör av dej nuu till mej
  På min mejl ******
  Längtar

  Svara
 • 22 maj, 2019 at 00:04
  Permalink

  Hej!
  Är en kille som är i runt 20 års åldern som är väldigt kåt och skulle älska att slicka din fitta och att tillfredställa dig på
  Bästa möjliga viss! Kontakta gärna mig på min mail så kan vi gå vidare där ifrån.
  Mvh Daniel

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.