jag i raffset

Jag är en mullig mogen kvinna som älskar att klä mej i sexiga underkläder. Har  alltid något sexy under, både till vardags och till fest. Nu söker jag en kille, gärna lite yngre, 20+ som gillar mogna kvinnor som har lite hull och mulliga fittor. Gillar du sexy underwears är det bara ett plus och vågar du visa att du gillar det du ser gör du mej våt.

Du är 20+, ren och hel, seriös och vågar ses irl. Jag bor ensam så vi kan med fördel ses hemma hos mej. Men första gången ses vi på offentlig plats, checkar av kemin och sen ser vi vad som händer, kemin är viktig att den klickar. Även om det inte är kärlek så måste kemin stämma för att sexet ska bli bra. Blir vi vänner är det också ett plus men det är inte vänner jag söker, jag söker en sexrelation, varken mer eller mindre. Hoppas du finns!!!

Mullig mogen kvinna söker uthållig kille/man
Etiketter:

6 kommentarer till “Mullig mogen kvinna söker uthållig kille/man

 • 26 september, 2014 at 14:37
  Permalink

  Hej!
  jag är en 25-årig ung och vältränad man som tänder otroligt mycket på en mogen kvinnokropp och jag gillar vad jag ser ;). Dina underkläder på den bilden gör mig stenhård. älskar kvinnliga sexiga underkläder på en kvinnlig och sexig kropp! det är det bästa jag vet.
  Är stor, grov, hård och redo. Hör av dig på mailen så pratar vi mer, självklart sköter vi det diskret.
  kram.

  Svara
 • 25 maj, 2014 at 11:37
  Permalink

  22 år, finns i sthlm o gbg
  vältränad militär och uthållig
  hör av dig

  Svara
 • 18 maj, 2014 at 11:17
  Permalink

  Hej jag är en kille på 24 år är väldigt snäll och varm jag pirrar i hela kroppen när jag läser din annons skulle så gärna ligga med min kuk i din fitta hela dagen när du vilar din härliga mogna kropp över mig. Pussar

  Svara
 • 11 maj, 2014 at 00:40
  Permalink

  24 årig kille som gärna skulle vilja träffa en mogen dam. Är skit kåt om dagarna runkar faktiskt varje dag och skulle jätte gärna vilja träffa en kvinna där jag har mycket att ta på. Hoppas vi ses i rl du lär inte ångra det puss!

  Svara
 • 5 maj, 2014 at 21:47
  Permalink

  Hej, jag älskar underkläder och äldre kvinnor. Jag går verkligen igång på det. Jag är 25 och uthållig. Skriv till mig på min mejl ******

  Svara
 • 1 maj, 2014 at 15:57
  Permalink

  Hejsan du tycker inte det låter lockande med 2 killar som är 30 28 bor i sthlm
  Hör av dig om du nyfiken kan jag skicka över några bilder på oss
  Här är min mail *****

  // 2killar

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *