Morgonstånd – Det var lördag morgon och äntligen hade man ledigt från veckans slit. Ibland vaknar jag med ett riktigt kraftigt morgonstånd utan att förstå varför. Detta var en sådan morgon och det enda jag hade i tankarna var ett enda ord SEX. Jag vände mej om i sängen i tron att frun skulle ligga där men hon var redan uppstigen. Hon hade väl gått och handlat tänkte jag, det får bli en kall dusch istället men det hjälpte inte.

Frugan får smaka på mitt…..

morgonståndNär jag kom ner i köket så stod frugan där och bredde mackor medan kaffet bryggdes. När jag såg henne stå där med endast ett par trosor på sej kunde jag inte behärska mej längre. Jag smög fram med kuken redo för en snabb attack.

Med ena handen drog jag undan trosan och med den andra styrde jag in mitt morgonstånd i hennes sköna mogna fitta som trots sin mogna ålder fortfarande var lika skön och trång som första gången.

– Hjälp, vad gör du skrek hon samtidigt som hon försökte komma undan.

Jag tryckte på så att hon satt fast mot bänken, – Oj, vad du är het på gröten idag då. Jag kände hur det närmade sej, en hård stöt till så sköt jag iväg hela veckans sparade sperma och det riktigt forsade.

Medan vi drack morgonkaffet började min fru att smeka mej lätt utmed låret tills hon nådde min hängande och utpumpade kul. – Ja du gubbe lille nu ska vi se vad du klarar av.

Hon dök ner på golvet och började slicka och smeka utmed skaftet och på pungen. Jag trodde knappt det skulle bli resning på kuken så snabbt igen. Men den började märkligt nog sakta men säkert styvna igen. Tydligt uppmuntrad av det greppade hon ett rejält tag om skaftet och sa:

– Kom nu!

Med ett rejält tag om kuken ledde hon mej in till vår breda säng, väl där rullade vi snart runt under väldigt smekande och kyssande där varje fiber i kroppen fick sitt. Det hela slutade med att min fru kastade sej över mej och tvingade mej att ligga stilla. Så inledde hon en våldsam ritt där hon fullkomligt studsade upp och ner över mej och kuken.

Hon ställde sej på alla fyra – knulla mej bakfrån

Plötsligt slutade hon och ställde sej på alla fyra i sängen så de breda svettiga höfterna pekade rätt upp. Snabbt vräkte jag mej över henne och körde in min hårda kuk i hennes mogna kåta fitta. Men just som jag var på väg att komma igen så hoppade hon undan och lade sej på rygg och bad mej slicka hennes mogna fitta.

Försiktigt lät jag tungan vispa runt mellan hennes fylliga läppar och efter lite lugnt slickande och smekande med händerna sög jag in den lilla hårda klittan i munnen. I takt med att andningen blev mer ansträngd började jag nafsa med tänderna samtidigt som två fingrar trängde in.

Då kom hon i en våldsam orgasm som nästan dränkte mitt ansikte av safter. Knappt fick orgasmen ebba ut innan jag tog henne i ett våldsamt tempo så att safterna stänkte och sängen knakade. vi kom i en gemensam orgasm som fick oss att stönande sjunka ihop på sängen. Vilket underbart lördags-morgonstånd.

*Slut*

Fler sexnoveller:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *