Jag är en kvinna som är 60 plus och min man och jag delade på oss när ungdomarna var utflugna, så det är några år sen. Då kom vi på att vi glidit ifrån varandra och vi var bara goda vänner, det är vi fortfarande men det är allt.

Mogna kvinnor gillar unga män

Vårt sexliv har varit slut sen många år och det är en stor sorg för mej som älskar sex och erotik och är väldigt sexuell. Jag har en dröm, att hitta en älskare, en man som jag kan träffa lite då och då för att ha sex. Gärna en ung älskare.

60 plusNågot mer än sex är jag inte ute efter för jag trivs så bra med att vara själv, mitt liv är bra. Jag har stor familj som jag träffar ofta, jag har ett jobb jag trivs mycket bra med och kommer att jobba så länge jag orkar, även efter jag fyllt ”pensionär”.

Tiden hade inte räckt till kärleken, jag känner att jag inte är mottaglig. Det känns på nåt sätt som jag är nöjd med den kärleken livet gett mej. Men man vet aldrig vad som väntar runt hörnet.

Eftersom jag är så sexuell så måste jag hitta en knullkontakt (så heter det väl på modernt språk?). Det är inte det lättaste på äldre dar och det är svårt att veta hur jag ska göra. Så jag tänkte att jag skulle skriva en sexannons på en sexdejting sida och se om jag kan hitta en ung älskare där.

Sexannonsen

Sagt och gjort så blev jag på en erotisk sexdejting sida och jag skrev ner några rader och skickade iväg sexannonsen. Jag satte in en bild på mej själv för utan bild tror jag det är svårt att hitta någon för när jag själv tittade runt på de unga killarna så hoppade jag faktiskt över dom utan bild. Det kan vara vem som helst och en bild känns mycket tryggare på nåt sätt. Svaren lät inte vänta på sej, det var svar från både yngre killar och äldre män och det var mycket trevlig.

Det var svårt att välja vem jag skulle dejta men till sist valde jag två stycken män. En äldre man och en ung man i 35 års åldern, han verkade mogen och såg trevlig ut. Först så träffade jag den äldre mannen, vi gick på ett fik och tog en kopp kaffe. Han var mycket trevlig men det fanns ingen kemi mellan oss så vi bestämde att vi inte skulle ses mer. Det var ett gemensamt beslut så det kändes bra. Några dagar senare dejtade jag den yngre kille.

Det var en mycket trevlig ung man, jag kände mej som ung på nytt

Det var en mycket trevlig ung man, jag kände mej som ung på nytt. Vi bestämde att vi skulle ses igen och det gjorde vi ganska .Vi hade sex då och det var helt underbart, trots sin unga ålder var han väldigt mogen och när det kom till sexet visade det sej att han inte vill ha sex med jämnåriga flickor.

Utan han vill ha en mogen kvinna så det var därför han var på en svarade på min sexannons. Vi har fortsatt att träffas lite då och då, förutom att vi har skön sex och erotik så har vi väldigt trevlig, ibland bjuder jag på en god middag eller så tar vi en kopp kaffe och pratar. Allt är så naturligt och trevligt.

Väninnorna blev avundsjuka

Mina väninnor är väldigt avundsjuka på mej, dom vill också ha en ung fräsch älskare. Därför jag dom om hur jag hittade min guldklimp till älskare och dom ska också skriva en sexannons på sexdejting sidan, Kan jag hitta en härlig ung man både för vänskap, erotik och sex så kan mina väninnor göra det. Så som jag förstod det så var mogna kvinnor väldigt poppis hos dom unga männen.

Dessutom är det mycket trevligt att skriva med män, man behöver inte träffas IRL (in real life) utan man kan prata på nätet, speciellt i webcam inne på sexdejting sidan, det är riktigt spännande! Det är härligt att kunna busa trots man kommit upp i åren och bäst av allt är att vi mogna kvinnor faktiskt verkar vara attraktiva på ”marknaden”. Testa du också milfkontakt.nu, en fantastiskt trevlig sexdejting sida.

*Slut*

Fler sexnoveller:

2 kommentarer till “Mogen kvinna 60 plus hittar ung älskare

  • 19 juli, 2014 at 22:40
    Permalink

    Jag vill bra kvinna med bra feet

  • 25 september, 2013 at 20:41
    Permalink

    Villig och vältränad man i sina bästa år vill också pröva mogen kvinna att umgås med

Comments are closed.