Mogen kvinna går på krogen – Angelika en härlig mogen kvinna tittade in i garderoben och försökte välja vad hon skulle ta på sig när det blir dags att bege sig ut i lördagsnatten. Det var längesen hon hade varit ute och roat sig ordentligt men nu tyckte hon att det fick räcka med hemmakvällar. Alla hennes väninnor var gifta eller hade sällskap.

På krogen – singel och sugen

mogen kvinna går

Det var näst intill omöjligt att få med dom alls på krogen. Men vad hon saknade mest av allt var sex och kanske, förhoppningsvis kunde hon få det om hon gick ut ensam, hade hon funderat. Hon bestämde sig till slut för en klänning som slutade en bit nedanför knäna, en med ganska fin, djup urringning vilken kändes skön att dansa i. Hon la klänningen på sängen, satte sig naken vid sminkbordet och började borsta sitt långa, blonda hår.

Hon hade nyss fyllt 44

Angelika hade nyss fyllt 44 år. Hon hade en fantastisk kropp och ett fint ansikte. Långa slanka ben, platt mage och en underbart fyllig men ändå tajt bak. När hon borstade håret fick det de stora brösten att gunga och tankarna förde henne bort till vad hon önskade skulle hända under kvällen vilket fick hennes bröstvårtor att styvna. Hon hade blivit tipsad om stället, att där fanns yngre killar som uppskattade mogna kvinnor.

Åh vad hon trånade efter en ung kille

Åh vad hon trånade efter en ung kille som kunde tillfredsställa henne. Hon struntade i om det kallades milf sex eller att vissa av hennes väninnor skulle rynka på näsan om de fick veta att hon hade haft sex med en mycket yngre kille. Nu hade hon inte haft sex på väldigt länge och törsten måste släckas. Någon hade sagt att mogna kvinnor som går ut ensamma för att roa sig garanterat är kåta kvinnor. Det kanske kunde stämma. Hon tänkte i alla fall annonsera med det ikväll.

Hon skippade BH & trosor

När hon satt och fantiserade om vad som kunde ske kände hon hur det fuktades mellan benen och för ett ögonblick var hon nära att föra in handen mot sin renrakade mogna fitta. Men i sista stund lät hon bli och valde att spara sensationen till senare. ”Herregud, bara jag har lite tur ikväll” tänkte hon. ”Jag klarar inte en dag till”. Angelika drog på sig klänningen. Ingen bh eller trosor hade hon bestämt sedan tidigare. Inte ikväll. Hon knöt en liten sjal runt nacken, tog på sig sina högklackade läderstövlar – horstövlarna som hon kallade dom – och begav sig ut genom dörren.

Stället var fullt med folk, alla på ett lysande humör. Hon beställde ett glas vin i baren och spanade genom lokalen. Hon betraktade människorna och väntade på att vinet skall ge henne lite mer mod innan hon sökte upp någon att locka upp på dansgolvet. De flesta var där i sällskap, nästan alla mycket yngre än henne, och för ett ögonblick kände Angelika att hon inte hörde hemma. Men den tanken skakades bort ganska kvickt.

Mogen kvinna blir uppraggad

När hon druckit ur halva sitt andra glas känner hon plötsligt ett par stora händer mot sina höfter och ett skrev som pressas mot hennes bak. I vanliga fall skulle hennes instinkt säga att hon skulle flytta sig ur greppet men ikväll tar lusten över. Hon står kvar som paralyserad när hon känner en varm andedräkt mot nacken och sedan en mjuk manlig röst i sitt öra:

– Jag har tittat på dig sedan du kom in hit, och vet du hur tänd jag blev direkt!? Jag är stenhård, känner du?

Angelika märker av erektionen mot baken och genom sin tunna kjol.

– Jag skulle göra allt för att få sticka den i dig. Jag såg att du inte bär en bh och nu känner jag att du inte har på dig några trosor, fortsätter mannen.

Angelika är totalt överrumplad av hur direkt den här mannen är och den mjuka rösten tillsammans med spänningen att hon inte vet vem som står bakom skickar en rysning av välbehag genom kroppen. Hon borde ändå ha sett honom när hon stått och spanat. Angelika hinner inte svara innan mannen fortsätter:

– Jag brukar faktiskt inte göra såhär. Jag är ingen pervers, konstig typ men med dig kunde jag inte låta bli. Om du vill att jag skall låta dig vara, luta dig fram. Om du vill att jag skall stanna, pressa dig mot mig nu!

hon kan inte låta bli att känna kåtheten smyga på

Angelikas tankar rusar, totalt överraskad av det här plötsliga ”angreppet” bakifrån, men hon kan inte låta bli att känna kåtheten smyga på av den här anonyma beundrarens röst och hans stånd pressat mot sin kropp. Hon pressar försiktigt sin kropp mot hans och känner hur han genast flyttar en hand som slingrar sig runt hennes kropp och kupas runt hennes ena bröst.

Angelika flämtar till när hon känner att ett av hans fingrar nudda bröstvårtan. Hon tänker att hon här och nu skulle vilja känna honom i sig. Precis här vid baren. Att han skulle glida in, ta henne och sedan försvinna utan att hon fick reda på vem han var i mängden. Hela situationen fick henne genomblöt.

Del två hittar du här >>>>

Fler sexnoveller: