mogen kvinna med en hårig mogen fittaSom rubriken lyder, här har du en mogen kvinna med en hårig mogen fitta som är kåt och som i övrigt är naturlig utan massa krussiduller. Jag är mig själv helt enkelt, varken mer eller mindre. Själv tycker jag om när det är orakat och jag vet att det finns män som gillar håriga fittor. Det har jag sett själv på fitta24.se om inte annat så är du som jag hoppas jag du hör av dig. Om du är rakad eller orakad spelar ingen roll. Bara du gillar att slicka min håriga fitta så blir jag glad för oralsex gillar jag. Tycker också det är sexigt när fittbusken glänser av saliv och fittsaft för att inte prata om en rejäl spermasats i busken.

Jag söker en likasinnad som uppskattar mig som jag är. Jag vägrar att göra mig till för att behaga andra, jag behagar mig själv och då mår jag som bäst. Som person är jag snäll o omtänksam, spontan och har en stor portion humor.

Killen/mannen jag söker, ja eller varför inte ett skönt par? Ni ska vara seriösa och verkligen vilja träffa nån irl för sköna stunder. Om du bara är ute efter en chattkompis/mejlvän så är jag inte ett dugg intresserad, ta inte upp min och din tid då!!! Är du redan i en relation är jag lite tveksam om jag vill träffa dig, möjligen om din partner tillåter att du knullar andra.

Jag vill som sagt ha sköna stunder med en kille/man eller ett par. Vi ses på stan första gången sen går vi vidare därifrån om allt känns okej. Attraktionen är viktig, finns den inte där så skiljs vi åt, som vänner! Det är nåt du får respektera, du vet lika bra som jag att man kan inte gilla alla människor i världen. Hur som helst, jag är ärlig och säger som jag känner. Vi ses snart hoppas jag!

Gillar du en hårig mogen fitta & en naturlig o kåt kvinna?

5 kommentarer till “Gillar du en hårig mogen fitta & en naturlig o kåt kvinna?

 • 31 maj, 2014 at 23:22
  Permalink

  Hej! Här har du en trevlig och seriös kille på 28år. Jag skulle gärna vilja börja träffa en äldre kvinna för att se vad det leder till. Hör gärna av dig,

  Svara
 • 14 februari, 2014 at 03:19
  Permalink

  En snygg man på 22. Jag älskar hur du ser ut samt att du är dig själv. Jag är inte ute efter att chatta, utan att träffas och ha sköna stunder, sex. Jag längtar efter att du rider mig som din hingst.

  Svara
 • 2 januari, 2014 at 22:22
  Permalink

  Ja älskar håriga och naturliga kvinnor ja har själv hår på bröstet. 30 år och riktigt kåt hör av dig så vi kan ta en fika och se om det blir något mer :p

  Svara
 • 10 december, 2013 at 20:34
  Permalink

  Här har du en kille på 25 som älskar håriga fittor

  Mejla mej på

  Svara
 • 13 november, 2013 at 21:43
  Permalink

  Hållå ríchard här, 28 år gammal är lugn trygg i mig själv och vet vad jag vill ha. Har aptit på sex i många former och är inte blyg att tänja lite på gränserna . Din annos fick i gång mig, riktigt hett med buskig mus . Har länge velat att det ska dyka fram när man plockar av trosorna och det får hjärna lukta lite som en kåt mus ska fats vi är renliga av oss . ****** finns jag på om det lokas att för en dejt

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.