trevlig manHar sökt efter en trevlig man att umgås och mysa med, men ännu inte hittat rätt man. Givetvis är det bland annat sex jag är ute efter, det förstår du nog när jag skriver här. Men, har inte lyckats hitta nån som jag trivts med och som är seriös. Det finns mycket tydligen konstigt folk på nätet, så jag gör ett nytt försök. Det jag vill ha är ju lätt och otvunget umgänge. Kanske ett en drink eller två på krogen och sen hem och göka lite i soffan eller sängen, inga konstigheter alltså.

Yngre män har jag tittat på rätt länge nu men aldrig kommit till skott. Det känns lite konstigt att gå fram till en yngre förmåga på tex. krogen, tänk om jag skulle få nobben, det hade varit genant. Har hört att ni yngre är både kåta och villiga och gillar oss lite äldre tjejer, alltså helt perfekt. Men nu ska rätt kille också svara, får väl se om jag har någon framgång med det.

Jag ser bra ut, har en kvinnlig kropp som har sina brister efter åren som gått men jag duger absolut, jag är i alla fall själv nöjd, hoppas du också blir det. Du hittar mej i södra sverige och där bör du också befinna dej för snabb träff!

Söker en trevlig man som vill njuta och umgås

2 kommentarer till “Söker en trevlig man som vill njuta och umgås

 • 28 mars, 2018 at 17:27
  Permalink

  Hej.
  Jag är en kille på 49 år som vill träffa dig för skön härlig sex. Finns i NV Skåne.
  Hör av dig och vi ses snart.
  Kram Kent

  Svara
 • 19 februari, 2018 at 11:02
  Permalink

  Hej tycker du hade en riktigt sexig kropp skulle gärna vilja träffas, 20 år är jag

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.